Configurati pentru iubire
Titlu: Configurati pentru iubire
Autor: Stan Tatkin
Colectia: Pas in doi
Format: 13 x 20 cm.
Numar de pagini: 256
Coperta: Policromie, carton laminat
ISBN: 978-973-111-542-9
Cod de bare: 5948417430025
An aparitie: 2015
Limba: Romana


„La ce naiba s-o gandi partenerul meu?” este un refren des intalnit in relatiile romantice, si pe buna dreptate. Fiecare persoana este configurata pentru iubire in mod diferit, avand diferite deprinderi, nevoi si reactii la conflict. Vestea buna este ca mintile majoritatii oamenilor functioneaza in moduri predictibile si raspund pozitiv la securitate, atasament si ritualuri, ingaduindu-ne astfel sa indrumam creierul catre mai multa iubire si mai putine conflicte.

Configurati pentru iubire este un ghid complet pentru intelegerea creierului propriului partener si pentru angajarea intr-o relatie romantica bazata pe iubire si pe incredere. Prin sintetizarea rezultatelor multor cercetari despre mecanismele iubirii ce tin de neurostiinta, teoria atasamentului si reglarea emotiilor, aceasta carte prezinta zece principii calauzitoare ce pot imbunatati orice relatie.

 

Iti poti intari relatia

Prin invatarea unor gesturi si cuvinte simple, cititorii pot afla cum sa stinga focuri emotionale si cum isi pot ajuta partenerul sa se simta mai in siguranta. Perspectiva asupra conflictului „??fara vinovati”?¯ din aceasta carte incurajeaza cititorii sa depaseasca mentalitatea „??creierului beligerant”?¯ pentru a se indrepta catre o intelegere mai cooperanta a relatiei, specifica unui „creier iubitor”?¯. Aceasta carte este o lectura esentiala pentru cupluri interesate sa inteleaga dinamica complexa ce opereaza in spatele iubirii si increderii din cadrul relatiilor intime.

Cu toate ca iubirea nu este o stiinta exacta, daca poti descoperi in ce mod sunteti configurati atat tu cat si partenerul tau, veti putea depasi propriile disonante pentru a crea o legatura intima de durata.