Terapia prin ras

 

RAVICH LENNY

Traducere de Ana Sarghiuta

ISBN: 978-973111-160-5

13 x 20 cm; 224 pp.

Pret catalog: 24,00 RON
Pret campanie: 19,10 RON

 

In domeniul psihologiei rasul este de mult timp recunoscut pentru calitatile sale benefice. Oamenii de stiinta au confirmat faptul ca simtul umorului este un atribut necesar pentru cei care vor sa functioneze la capacitate maxima. Umorul sporeste creativitatea si este unul dintre instrumentele cheie folosit pentru combaterea stresului.

Lenny Ravich este unul dintre sustinatorii terapiei prin ras, cartea sa fiind o oglinda vie a optimismului. Terapia prin ras s-a vandut in peste 50.000 de exemplare, fiind un best-seller in Israel. La 1 iulie 2001 a castigat premiul "The Israeli Book Award's Platinum Plaque."

 

"Traieste-ti viata, dragul meu cititor, dar nu te atasa de ea. E un dar temporar. Alege dragostea in locul fricii. Opusul dragostei nu este ura. Este frica. Priveste lumea cu iubire, rasete, umor si optimism - si toate ti se vor intoarce din abundenta...

Incurajez pe fiecare sa-si urmeze inima. Daca facem ceva fara inima nu merita facut. Trebuie sa facem ceea ce iubim cu adevarat."

Lenny Ravich

 


Sus

Atalanta Fugiens - Emblemele filosofice ale secretelor naturii

Michael Maier

Traducere de Marius Cristian Ene

ISBN: 978-973-111-166-7

13 x 22 cm; 288 pp.

Pret catalog: 33,50 RON
Pret campanie: 26,80 RON

Atalanta fugiens este o lucrare unica in primul rand datorita faptului ca nu a fost conceputa ca o simpla carte; pe buna dreptate ea poate fi considerata prima oferta multimedia avant la lettre. Impartita in 50 de capitole, precedate de o Epigrama a autorului, ea propune o structura nemaiintalnita in epoca respectiva, si nici mult timp dupa aceea. Fiecare capitol cuprinde, mai intai, o emblema sau imagine simbolica, insotita de o sentinta in limba latina. Emblema este insotita de o epigrama, urmata de cate un discurs, in care autorul incearca sa lamureasca diferitele aspecte simbolice din emblema si epigrama.

Michael Maier a considerat ca trebuie sa se adreseze nu numai ratiunii si ochiului cititorului, ci si urechii acestuia, asa ca a adaugat la fiecare capitol si cate o bucata muzicala, numita fuga. Acest tip de compozitie muzicala contrapunctica pe mai multe voci, intitulata astfel pentru ca auditoriul are senzatia ca diferitele voci se urmaresc sau fug una dupa alta, era extrem de potrivita pentru o lucrare al carei titlu este tocmai Atalanta fugiens.


Sus

Advaita Vedanta

***(Advaita Vedanta)

Traducere de Ovidiu Cristian Nedu

ISBN: 978-973-111-168-1

13 x 22 cm; 256 pp.

Pret catalog: 32,00 RON
Pret campanie: 25,60 RON

 

Advaita Vedanta constituie o sistematizare a conceptiilor metafizice monist-idealiste prefigurate in Vede si consacrate odata cu upanisadele. Ideea fundamentala a doctrinei este cea a monismului absolut, a identitatii a tot ceea ce exista. Sub aspect esential, existenta este unica, fiinta umana este identica cu intregul Univers, multiplicitatea fiind doar o manifestare iluzorie a absolutului Brahman. Refacerea acestei unitati reprezinta idealul mistic, eliberarea de suferinta nascuta din experienta iluzorie a multiplicitatii.

Conceptii precum identitatea dintre Sinele individual (atman) si principiul universal (brahman), caracterul transcendent al principiului, teoria idealista asupra existentei, renuntarea, practica ascetica si disolutia egoului ca singurele cai catre mantuire se regasesc, fara diferente semnificative, atat in upanisade cat si in scrierile clasice ale scolii Advaita Vedanta.

Ovidiu Cristian Nedu


Sus

Autoritate spirituala si putere temporala

Rene Guenon

Traducere de Daniel Hoblea

ISBN 978-973-111-152-0

13 x 22 cm; 144 pp.

Pret catalog: 19,00 RON
Pret campanie: 15,30 RON

Maestru al unei spiritualitati pierdute si critic acerb al modernitatii laicizante, Rene Guenon realizeaza in acest eseu concentrat o comparatie bine structurata intre cele doua registre permanent aflate in conflict in istoria omenirii: autoritatea spirituala si puterea temporala. Daca prima se intemeiaza pe o traditie revelata si primordiala, transmisa pe cale orala, filiatie asupra careia trebuie sa vegheze, cea de-a doua are ca fundament o traditie scripturala, mai intai de extractie revelata, gestionata de sacerdoti, apoi preluata prin transfer simbolic de puterea monarhica si uzurpata finalmente, prin revolutie, de puterea laica in sens politic modern. Guenon subliniaza substituirea ilicita si violenta a legitimei autoritati spirituale, cu care, o perioada istorica indelungata, regalitatea s-a confundat, de catre guvernamantul de tip laic, prin acapararea atributiilor sacerdotale golite de sensul lor transcendent.


Sus

Bucuria-Fata lui Dumnezeu in om

Alphonse Goettemann

Traducere de Viorica Juncan

ISBN: 978-973-111-165-0

13 x 20cm; 224 pp.

Pret catalog: 24,00 RON
Pret campanie: 19,30 RON

Bucuria este un cantec, o lumina, un schimb, o stralucire care traverseaza intreaga Biblie din loc in loc, de la prima pana la ultima pagina. Este comoara oricarei fiinte vii, chiar si a celei mai lipsite. Orice bucurie isi are radacina in bucuria creatoare a lui Dumnezeu cel viu si inviat. El exprima, in fiecare fiinta, vitalitatea sa proprie si vibrarea voioasa pentru a face din aceasta o nota unica in polifonia universului. Aceasta bucurie fundamentala a fost inscrisa in genele celulelor noastre. Este "da"-ul in fata vietii, cea mai inalta victorie a omului asupra tuturor incercarilor care il apasa, cel mai puternic mijloc de transformare. Autenticitatea unei vieti spirituale se masoara dupa gradul de bucurie care o locuieste. Ea este deci culmea misticii si a oricarei impliniri. Nu exista decat o singura datorie: sa fii fericit, si o singura tradare: sa nu fii. Asadar: daca a afla bucuria inseamna a trai, atunci cum sa devenim Bucurie?

Alphonse Goettemann


Sus

 

Cartea egipteana a mortilor - Papirusul Ani

***(Papirusul Ani)

Traducere de Maria Genescu

ISBN: 978-973-111-150-6

13 x 22cm; 376 pp.

Pret catalog: 39,00 RON
Pret campanie: 31,20 RON

 

"Egiptenii sunt cei mai credinciosi dintre toti oamenii" - spunea Herodot. Dintre toate popoarele antice, egiptenii au dovedit cea mai constanta preocupare fata de problema mortii si a enigmelor ei, fapt ce si-a pus amprenta pe intreaga lor viata sociala si spirituala conferindu-i o unicitate stranie si inimitabila. In perspectiva gandirii lor, cu ajutorul unor procedee magice, bazate, in principal, pe o adevarata stiinta a secretelor logosului, moartea putea fi controlata si subordonata. Pe langa ritualurile de pregatire a trupului celui decedat in vederea efectuarii calatoriei postume a sufletului ce se desparte de trup, se puneau in mormant texte continand formule magice, "cuvinte de putere", rugaciuni, un "ghid" care sa-l indrume spre a ajunge la tinta suprema, respectiv, de a se odihni la "sanul lui Ra", "in preajma lui Osiris". Totalitatea acestor texte, scrise, de obicei, pe papirusuri asezate in cutele bandajelor mumiei, alaturi de aceasta, sau inscriptionate chiar pe una dintre fasiile de panza ce infasau mortul, alcatuiesc ceea ce a fost numit Cartea Egipteana a Mortilor.


Sus

 

Cine sunt eu ?

Ramana Maharshi

Traducere de Viorica Weissman

ISBN: 978-973-111-171-1

13 x 20cm; 128 pp.

Pret catalog: 16,00 RON
Pret campanie: 12,80 RON

Eliberarea de ego devine posibila tocmai in momentul investigatiei: Cine sunt eu? Practicata asiduu, aceasta meditatie si constientizare asupra Sinelui va elimina orice fel de gand hoinar, pana cand insusi gandul despre "Eu" va disparea. In acel moment, mintea va ajunge in inima, dobandind adevarata cale a cunoasterii si a Perfectiunii Sinelui.

"Ceea ce exista cu adevarat este doar Sinele. Lumea, sufletul individual si Dumnezeu sunt aparente in el, precum argintul in sidef; acestea trei apar si dispar simultan. Sinele exista acolo unde nu mai exista absolut deloc gandul "Eu". Aceasta se cheama Tacere. Sinele insusi este lumea; Sinele insusi este "Eu"; Sinele insusi este Dumnezeu - totul este Sinele."

Ramana Maharshi


Sus

 

Despre Psihanaliza

Sigmund Freud

Traducere de George Scrima

978-973-111-140-7

13 x 20 cm; 128 pp.

Pret catalog: 16,00 RON
Pret campanie: 12,80 RON

despre psihanaliza reprezinta prima expunere a teoriilor lui Freud, acesta straduindu-se sa vorbeasca in prelegerile sale pe limba unui public cultivat, insa fara orientare medicala. Lucrarea trateaza despre traumele psihice, isteria, tratamentul cathartic, refularea si rezistenta, conflictul psihic, simptomul, principiul determinismului mental, visele, complexele patogene, sexualitatea infantila, libidoul, perversiunea sexuala, complexul lui Oedip, nevrozele, arta, transferul, sublimarea - cateva dintre cele mai importante contributii aduse de psihanaliza. Insistand asupra fenomenelor inconstiente, Freud a gasit o farama de adevar despre natura umana, iar prin cercetarile sale a intemeiat psihanaliza ca stiinta de sine statatoare, scotand-o de sub aripa biologiei si anatomiei.

Simona Tudor


Sus

 

Esenta doctrinei buddhiste

Gonsar Rinpoche

Traducere de Mircea Costin Glavan

ISBN: 978-973-111-157-5

13 x 22 cm; 288 pp.

Pret catalog: 28,00 RON
ret campanie: 22,40 RON

 

In Esenta reunita, un text de maxima lapidaritate, Venerabilul Pabongka Rinpoche ofera toate indrumarile necesare pentru parcurgerea caii spre trezie si dobandirea Iluminarii.

Maestrul Gonsar Rinpoche a comentat in detaliu aceste invataturi in cadrul unui curs din vara lui 2002, la Leysin (Elvetia). Conferintele tinute cu acea ocazie au fost stranse in volumul de fata, intitulat Esenta doctrinei buddhiste. Cu o verva si o claritate incomparabile, el a stiut sa puna in valoare profunzimea invataturii maestrului Pabongka, textul-sursa devenind astfel accesibil oricui. Gasim aici sfaturi simple si precise care, practicate cu sinceritate, zel si entuziasm, devin cheia care permite deschiderea usii eliberarii.


Sus

 

Filosofia religiei

John Hick

ISBN: 978-973-111-173-5

13 x 22, 272 pp.

Pret catalog: 26,00 RON
Pret campanie: 20,80 RON

 

Filosofia religiei este gandire filosofica despre religie, nu un instrument de educatie religioasa. de fapt, nu trebuie sa fie deloc inteleasa dintr-un punct de vedere religios. Ateul, agnosticul si credinciosul pot filosofa si chiar filosofeaza despre religie. In consecinta, filosofia religiei nu este o ramura a teologiei (intelegand prin "teologie" o formulare sistematica a credintelor religioase), ci o ramura a filosofiei. Aceasta studiaza conceptele si afirmatiile teologiei si rationamentele teologilor, precum si fenomenele anterioare ale experientei religioase si activitatile de cult pe care, pana la urma, teologia se bazeaza.


Sus

 

Psihoterapie si consiliere Gestalt

Phil Joyce & Charlotte Sills

Traducere de Br andusa Popa

ISBN: 978-973-111-149-0

13 x 20 cm; 352 pp.

Pret catalog: 32,50 RON
Pret campanie: 26,00 RON

Psihoterapie & Consiliere Gestalt este o introducere practica la aplicarea abordarii Gestalt in fiecare etapa a procesului terapeutic. Integrand teoria si practica Gestalt din ultimii cincisprezece ani, cartea analizeaza toate stadiile unei calatorii terapeutice, de la prima intalnire si construirea relatiei, trecand prin desfasurarea procesului, pana la incheierea terapiei.

In viziunea autorilor, psihoterapia si consilierea Gestalt sunt, in primul rand, intemeiate pe o filosofie holista asupra vietii si practicii si, doar in mod secundar, implica anumite tehnici si abilitati. Se accentueaza faptul ca a crea un anume tip de contact, in cadrul unei relatii, reprezinta inima si sufletul metodei Gestalt si, prin urmare, cea mai importanta "abilitate" de posedat. In plus, autorii examineaza dimensiunea spirituala si culturala a consilierii Gestalt.


Sus

 

Herghelia verde - Insemnarile vraciului Sofur despre Timur Lenk

Octavian Simu

ISBN: 978-973-111-082-0

13 x 22 cm; 288 pp.

Pret catalog: 25,00 RON
Pret campanie: 20,00 RON

Inzestrat cu o viziune cuprinzatoare asupra vietii si a mersului lucrurilor, Sofur, medicul de curte al lui Timur Lenk, ne ofera o uimitoare descriere a perioadei de expansiune a dominatiei mongole, intretesand fapte istorice reale cu fine observatii psihologice si redandu-ne astfel intr-un tablou amplu o perioada putin cunoscuta a istoriei lumii.

Folosindu-se de o ampla baza documentara, manuind cu maiestrie informatii de ordin istoric, cultural, religios si spiritual, alternand cu abilitate planul real cu cel fictiv si descrierea realista cu minutioasa introspectie, Octavian Simu ne ofera pe canavaua unui roman o meditatie grava asupra destinului uman. Personalitate complexa si polifonica a culturii noastre de astazi, Octavian Simu se inscrie pe filiatia Eliade-Sergiu-Al George-Ioan Petru Culianu, fiind unul dintre marii romani fascinati de Orient.


Sus

 

Imnuri Gnostice - Imnul Perlei, Cantul de nunta al Intelepciunii, Imnul lui Iisus

***(Imnuri gnostice)

Traducere de Simion Voicu

ISBN: 978-973-111-155-1

13 x 22 cm; 160 pp.

Pret catalog: 18,00 RON
Pret campanie: 14,40 RON

Productia "literara" a gnosticismului elaborata intre secolul I si jumatatea secolului IV d.Hr. a fost impresionanta, iar varietatea ei uimitoare. Celor peste treizeci de evanghelii gnostice li se adauga apocalipse, imnuri, texte cu caracter mitologic sau magic. Majoritatea scrierilor gnostice foloseau terminologia crestina, inconfundabil legata de o mostenire iudaica, sustinand ca ofera traditii despre Iisus care sunt secrete, ascunse de "cei multi".

Textele cuprinse in editia de fata pastreaza caracteristicile generale ale celor mai multe productii literare gnostice. Comentariile si notele care insotesc textele reusesc sa evidentieze atat continutul ideatic, doctrinar al acestora cat si multiplele raporturi pe care ritualurile descrise in ele le au cu alte traditii, indicand astfel convingator posibilele surse de inspiratie ale gnozei cat si caracterul sincretic al acesteia.


Sus

 

Magie si superstitie la evrei

Joshua Trachtenberg

Traducere de Marilena Constantinescu

ISBN: 978-973-111-172-8

13 x 22 cm; 384 pp.

Pret catalog: 40,00 RON
Pret campanie: 32,00 RON

Magie si superstitie la evrei constituie o explorare desavarsita si complet fascinanta a unor forme religioase care nu au disparut cu totul, ci persista in imaginarul popular. Autorul constata ca pe langa dezvoltarea formala a iudaismului din perioada Evului Mediu, a inflorit o religie populara robusta - idei si practici care nu s-au bucurat niciodata de aprobarea deplina a conducatorilor religiosi, dar care au beneficiat, totusi, de o popularitate atat de larga, incat nu au putut fi excluse cu totul din zona religiosului.

Volumul incepe cu legendele despre vrajitoria iudaica si abordeaza credinte precum: spiritele mortilor, ochiul rau, faimoasa legenda a golemului, procedeele de inlaturare a vrajilor, puterile binelui, folosirea pietrelor si amuletelor, metodele de lupta cu spiritele, ritualul circumciziei, remediile ierboase din popor, divinatia si interpretarea viselor.

 


Sus

 

Maniheismul

Isaac de Beausobre

Traducere de Gelu Sabau

ISBN: 978-973-111-156-8

13 x 20cm; 240 pp.

Pret catalog: 24,00 RON
Pret campanie: 19,00 RON

Fondat de catre profetul Mani in secolul al III-lea d. Hr., maniheismul a ajuns sa-si revendice, in perioada sa de maxima expansiune, adepti de pe un vast teritoriu cuprins intre Africa de Nord si China. Conceput ca o sinteza a tuturor sistemelor religioase cunoscute pana atunci, in fapt un sincretism de conceptii dualiste zoroastriene, buddhiste (in special etice) pe care s-au grefat doctrine crestine si gnostice, maniheismul a dainuit si a avut o mare influenta timp de patru veacuri. desi a disparut oficial in secolul al VII-lea, conceptiile maniheene s-au facut simtite in China pana in sec. al XIV-lea, in Europa de sud-est pana in sec. al XVI-lea (bogomilii), iar in Occident pana in sec. al XIII-lea, cand erezia cathara, socotita de sorginte maniheeana a fost eradicata de catre Biserica catolica.


Sus

 

Martiriul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel

***(Martiriul sfintilor apostoli Petru si Pavel)

Traducere de Sorin-Dan Damian

ISBN: 978-973-111-161-2

x 22 cm, 160 pp.

Pret catalog: 19,50 RON
Pret campanie: 15,60 RON

Sederea la Roma a lui Petru si Pavel, cei doi mari apostoli ai lui Hristos, precum si martiriul lor in capitala imperiului au fost acceptate de toti crestinii de pretutindeni, din cele mai vechi timpuri si pana azi, ca niste fapte istorice. Sursele scrise privitoare la aceste evenimente sunt foarte putine, caci, exceptand scrierile canonice, putina literatura crestina din perioada inceputurilor a supravietuit nenumaratelor persecutii imperiale.

Prezenta editie (bilingva: latina-romana) valorifica minutios toate sursele istorice existente, care atesta martiriul celor doi sfinti precum si locul inmormantarii acestora, refacand astfel "itinerariul" patimilor parcurs de acesti apostoli ai lui Hristos. Dincolo de clarificarea coordonatelor spatio-temporale in care are loc acest dublu martiriu, lucrarea de fata pune in lumina legatura stransa intre cei doi mari ziditori ai crestinatatii.


Sus

 

Mintea e un mit

U.G. Krishnamurti

Traducere de Badea Cornel Claudiu

ISBN: 978-973-111-163-6

13 x 20 cm, 208 pp.

Pret catalog: 22,00 RON
ret campanie: 17,60 RON

Cartea lui U. G Krishnamurti este o invitatie la libertate sub forma abandonarii oricarui gand sau idee preconceputa care ne-ar putea tulbura starea naturala de ne-cunoastere. Iar aceasta stare de libertate pura este cuprinsa atat de simplu in cuvintele sale: "nu exista nimic de inteles" . Cat timp vom accepta ca exista ceva ce trebuie inteles- spune U.G, straduindu-ne sa facem din intelegerea sa un scop bine definit, vom continua sa traim in suferinta si ne va lipsi curajul de a fi ceea ce suntem.

Cautarea unui sens in viata anuleaza trairea in sine; energia pe care o dedicam acestei cautari nu ne mai lasa energie sa traim. de aceea, ne recomanda Krishnamurti, sa nu cautam un sens in viata, ci pur si simplu sa o traim, caci facand aceasta cu siguranta vom implini si sensul ei. Orientarea omului catre orice alta clipa decat prezentul, il face sa piarda trairea clipei si implicit a vietii din care face parte acum. Sensul trebuie trait si nu cautat, pare sa ne spuna U.G.


Sus

 

Misteriile lui Mithra

Franz Cumont

Traducere de Alexandru Anghel

ISBN: 978-973-111-004-2

13 x 22 cm, 240 pp.

Pret catalog: 21,00 RON
Pret campanie: 16,80 RON

 

deopotriva arheolog si filolog clasic, savant de cabinet dar si patimas om de teren, Franz Cumont (Aalst, 1868-Bruxelles, 1947) a fost fascinat de istoria religiilor antichitatii tarzii. Mithraismul, asa cum il cunoastem astazi, i-l datoram in buna masura lui Cumont.

Acesta a analizat ca nimeni altul mecanismele si forta de impact a religiilor si misteriilor orientale asupra mentalitatii romane tardive. Cat priveste mithraismul, Cumont a subliniat stralucit originea iraniana a acestuia, un astfel de cult provenind din substratul credintei mazdeene din Babilon, peste care s-au asezat doctrine si influente semite, iar ulterior idei grecesti si elenistice. Sincretica si totusi simpla, credinta mithraica exprima fara rest complexitatea culturii si civilizatiei alexandrine din spatiul dintre Armenia, Cappadocia si Pont. Influenta acestui cult asupra lumii imperiale romane este de netagaduit, mithraismul amenintand la un moment dat pozitia de monopol a crestinismului.


Sus

 

Ochiul inimii

Frithjof Schuon

Traducere de Daniel Hoblea

ISBN 978-973-111-086-8

13 x 22 cm.; 222 pp.

Pret catalog: 24,00 RON
Pret campanie: 19,10 RON

 

Metafizician german, Frithjof Schuon (1907-1998) s-a afirmat, alaturi de Rene Guenon, drept unul dintre reprezentantii de frunte ai "Scolii Traditionale". Acest curent de gandire a constituit o miscare anti-moderna, intemeiata pe revenirea la traditiile religioase ale omenirii si vizand reinvatarea unui comportament ritualic pe baze initiatice. Schuon a scris numeroase studii si eseuri pe tema religiei si spiritualitatii.

In culegerea de eseuri Ochiul inimii, procedand comparativist si esentialist, autorul, in ciuda abordarilor diferentiate cultural si istoric, ne propune o viziune unitara cu privire la modalitatea cognitiva de raportare la Adevar. Pentru Schuon, a intelege inseamna a privi intelectual si a simti emotional, fara barierele mentale ridicate de educatie si de institutiile sociale ori politice.


Sus

 

Platon - Socrate

Alfred Taylor

Traducere de Monica Medeleanu

ISBN: 978-973-111-159-9

13 x 20cm, 272 pp.

Pret catalog: 26,00 RON
Pret campanie: 20,80 RON

 

O reusita remarcabila in domeniul exegezei platonice este cea a lui A. E. Taylor, care a prezentat conceptiile filosofice ale lui Platon si Socrate in doua lucrari distincte, reunite in volumul de fata. El a urmarit sa infatiseze propria sa impresie asupra doctrinei platonice, rezultata in urma a numerosi ani de studiu.

Lucrarile lui Taylor despre cei doi filosofi greci sunt cuceritoare prin claritate, stil literar si subtilitate filosofica. Cititorii dialogurilor platonice, care cunosc dificultatea de a separa ideile socratice de cele ale lui Platon, vor gasi aici un punct de vedere admirabil argumentat, potrivit caruia Socrate din dialogurile ce apartin primei parti a vietii lui Platon nu este un simplu personaj, ci omul istoric. Este totusi greu de spus unde se termina Socrate si unde incepe Platon. Putem afirma insa odata cu A.N. Whitehead ca istoria filosofiei s-a scris ca o serie de note de subsol la opera lui Platon.

Monica Medeleanu

 


Sus


Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Go to top
19farmec.png20Dacia-Plant-logo-nou-orizontal.png21canal33-mic.jpg30-GOLDFM_on_black_square_PNG-web.png31-seven.png33-ISTT_screen150.png50Apollonia-mic.png60-logo_cinemagia_x60.jpg70bizi-mic.png80-bun-cultural.png90-bun-bucuresti.pnga10-bun-cluj.pnga20-bun-timisoara.jpga30-bun-mures.jpga40-bun-iasi.pnga41-Radio-3Net.pnga50-web-smart_fm.jpga60-LiterNet_2011.pnga70-radio-brasov-web.jpga80-MIX-2-TV.pnga90-logo-RL.pnga91-adplayers.pngb10-TVR-Tm.pngb11-Bio-life-and-style-final.pngb12-dejavu.pngb13-Herbagen1.pngb14-VivaNaturamic.pngb15-d20-Logo-gratuitor.jpgb16-d21-Iqool.pngb16-d22-sigla_povesti.jpgb18-c20-ogo-bookhub-illustrator.jpgb20-c10-bookblog-sigla-jpg.jpgb21-bookblog.pngb30-logo-agentia-de-carte-ro_webx60.jpgb40-logo-prwave_corect.jpgb50-booknation.pngb60-logo-shape-black.pngb70-edunews300dpi.jpgb71-sfatulparintilor.pngb80-logo-nou-4arte-01.jpgb90-drumul-spre-centru.pngc10-RaftulcuIdei_logo.pngc20-d10-filme_carti.jpgc30-b990-bookuria_logo.jpgc40-sr-2.pngc50-d30-ogo-Traieste-constient.jpgc60-d70-rabbit_logo-negativ_webx_x60.jpgc70-logo-literaturapetocuri-300x237.pngc71-fundatia-calea-victoriei.pngc72-Andreea-Ignat-Blog.pngc73-Belva.pngc74-aventuri-in-parenthood-logo.pngc75-gazeta.pngc76-GOKID.pngc77-SIGLA-LiterNet_2011-01.jpgc78-luisa-ene.pngc79-logo-romania-pozitiva.pngc80-zmeu.pngc81-suntpitic.pngc82-Diana-Vijulie.pngc83-LOGO-INVATA.pngc84-Logo-Cristina-Otel.pngc85-cabalapentrutoti+crawler.pngc86-CaleaCatreCarte+crawler.pngfireworksmic1.png